Vlogg: Slik unngår jeg hverdagsstresset, CrossFit og hverdag

Wops, I did it again – ukas vlogg er nok litt i overkant lang. Sorryyy! Noen ganger er det rett og slett vanskelig å sy sammen alt på kun 10-20 minutter, så denne uka måtte jeg tillate meg selv å gå litt over.

Meen, jeg antar det kunne vært verre, hehe. I ukas vlogg får du være med på mye moro – oppladning til årets siste foredrag, spennende møtevirksomhet hos Egmont Publishing, ukas gjest i Treningspodden, en CrossFit-økt med mannen, samt x antall tips til hvordan jeg unngår å være stressa i hverdagen. Litt stress her og der er selvfølgelig en naturlig del av hverdagen, men jeg syns det er viktig å prøve å unngå å gå rundt med en følelse av negativt stress over tid. Min tanke var at denne videoen er fin i forkant av tiden vi nå går inn i det, der førjulstid, innspurt på jobb, eksamensperiode osv fort kan sette sitt preg på oss.

For å unngå det bruker jeg blant annet tipsene i videoen, og jeg håper du blir inspirert til å teste de ut ?

Gi gjerne tilbakemelding på ukas vlogg, jeg blir glad for både ros og ris (så lenge den er konstruktiv, hehe). Hva syns dere for eksempel om sånne thumbnail-bilder på YouTube? Er det noe jeg bør bruke tid på, eller er det happ som happ? Det vil altså si, det bildet som er på videoen før du trykker på play. Ukas alternativ var f.eks dette (uten skrift)..

.. eller dette, da altså mer skrift.

Akkurat i dette tilfellet er jo kanskje sistnevnte best også fordi bildet ikke er en innertier i utgangspunktet, hehe. Grafikken har jeg fått hos Canva.com, som jeg anbefaler deg å sjekke ut dersom du trenger noe liknende til.. tja, hva som helt egentlig? Idiotenkelt og bænkers når du vil pimpe opp noe digitalt. Som jeg har prøvd meg på denne uka, haha.

Håper dere har en nydelig søndag, og tusen hjertelig takk for at du brukte deler av den på å sjekke innom her?  

Flere
Artikler