Workshop, brødskiver og tidenes seigeste løpetur

Ja dere.. da er klokka snart 21, og jeg har landet på sofaen. Dagen har gått i ett, og man skulle seff ha forberedt er superdupert, knallbra innlegg som kickstartet mandagen til oss alle.. meeen det har jeg ikke gjort. Dermed blir denne #matmandagen noe så usexy som et par brødskiver med smør, skinke og nøkkelost. Dette ble dagens middag, etter en løpetur jeg regelrett måtte tviiinge meg selv ut på. Er ikke alltid like lett å være sportyspice ass, og jeg har STOR respekt for alle dere som alltid må trene etter jobb og skole – sitter jo så mye lengre inne??

Jeg har tilbrakt dagen på Numedal Folkehøyskole, som er en skole med fokus på idrett, helse og trening. Det var fantastisk å få holde workshop for en så fin gjeng med unge mennesker. Tusen takk for meg❤️

Midt oppi det hele ringte God Morgen Norge, så i morgen er jeg på skjermen fra cirka 08.00. Temaet er treningsapper, noe jeg skal snakke om sammen med en annen. Moro for unga!

Jeg looover en rå #matmandag neste mandag dere.. men inntil da så slår jeg et slag for brødskiva ass. Svikter aldri den. Sunn og god kan den være å, til tross for hva noen vil ha deg til å tro innimellom?

Håper du har hatt en fin mandag❤️

Flere
Artikler