Yoga Convention 2018 – så har man gjort det å!

FOR en dag jeg har hatt «på jobb». For første gang i historien arrangerte vi i ShapeUp i dag Yoga Convention, og det gikk superfint! Selv hadde jeg aldri trodd at jeg skulle føle at jeg passet inn på en yogaconvention, men med fine arbeidsoppgaver som å ønske velkommen, holde et foredrag om stress og press, samt holde en SOMA MOVE-time, så gjorde jeg visst det lell. Da kan jeg krysse av det i boka å, gitt – I love it!

Nå sitter jeg på toget hjem, og ironisk nok måtte jeg stresse følt fra yogaroa til togstasjonen. Jeg skal nemlig rekke en reunion i Drammen, så her var det bare å henge i. Derfor holder jeg det short and sweet her inne på bloggen også, med en ekstra stor takk til alle som var med i dag, og bidro til å gjøre dagen så fin som den ble. Sier som jeg alltid gjør – #folk❤

God lørdag, fine dere ?

Flere
Artikler