Gratulerer til meg og ShapeUp – bildedryss fra den seks måneder lange bloggreisen

… som faktisk har skapt en av Norges største treningsblogger!

Nå er saken som jeg blogget om på fredag blitt en nettsakaftenposten.no, for de som vil sjekke den ut i sin helhet 🙂 Er vel kanskje ikke alle som sjekker ut papirutgaven av Aftenposten hver dag, hehe.

Skal ikke gjenta meg selv, jeg sa nok om dette på fredag. Understreker viktigheten av å ha med seg hodet når du leser blogger. Det er en personlig arena for ganske mye mer enn kunnskapsformidling. Keep that in mind! 🙂

Men det var noe som slo meg når jeg leste denne saken igjen på nett. Jeg snappet min fascinasjon for dette når jeg så saken på fredag, men nå må jeg nesten blogge om min fascinasjon også, hehe.

Hentet fra aftenposten.no
Hentet fra aftenposten.no

Fordi at… Min lille bloggebaby regnes for å være en av de største treningsbloggene i Norge! 

image

Det er så sjukt og gøy på samme tid. Som jeg skrev i går, denne plasseringen kan nok være ganske flyktig, i og med at klikkene til deg der hjemme varierer i takt med hva som er hett og fett, hehe. Men enn så lenge har jeg holdt meg her en uke, noe jeg tar med meg videre. Det går rett i motivasjonskvota, for å si det sånn!

Petbe_20140422 1144 051

Men noe blir jeg litt nysgjerrig på, som jeg håper dere kan hjelpe meg med.. Hva er det dere liker ved denne bloggen? Hva er det som gjør at dere klikker dere inn her? Jeg har jo en viss (ganske mange egentlig) teori(er) på hva dere liker (virker som om dere liker det samme som meg, hehe), men jeg vil gjerne høre det med deres egne ord.. Så hvis du har tid, mulighet og lyst – Vil du legge igjen noen setninger om hvorfor du liker www.pt-pia.no? 

Du kan jo gruble litt på det, mens jeg tar deg igjennom et aldri så lite bildedryss. Bloggreisen min siden desember, oppsummert i en eneste bloggpost 🙂

I Det Nye ShapeUp..

… startet alt sammen! La oss kalle det for kjernevirksomheten, haha. Vi blastet PT-Pia på cover i januar, med både treningsprogram og intervju. Shit man, jeg hadde nerver i forkant av det ass, hehe. #shapeupkickstart kalte vi det, og for en kickstart det ble 🙂

IMG_8965 IMG_2396 IMG_2329

image

Prosessen med covershoot blogget jeg om her. image image

 

IMG_9559 IMG_9543   IMG_9564

Noen måneder etter at bloggen min ble startet opp fikk jeg min helt egen ensider i ShapeUp. Det var litt sånn klype seg i armen-moment!
Noen måneder etter at bloggen min ble startet opp fikk jeg min helt egen ensider i ShapeUp. Det var litt sånn klype seg i armen-moment!
Jeg har skrevet mye om helårskroppen, sommerkroppen, kroppspress og treningsglede, for å nevne noe.
Jeg har skrevet mye om helårskroppen, sommerkroppen, kroppspress og treningsglede, for å nevne noe.
.. Som innimellom blir regrammet av andre, som alltid gjør meg superhappy.  En ting er at du får creds og likes på bilder, men når folk legger merke til tekstene du skriver.. priceless. Verdens beste følelse.
.. Som innimellom blir regrammet av andre, som alltid gjør meg superhappy. En ting er at du får creds og likes på bilder, men når folk legger merke til tekstene du skriver.. priceless. Verdens beste følelse.

IMG_9046

På shoot med del 2 av #shapeupkickstart :-)
På shoot med del 2 av #shapeupkickstart 🙂

Fitnessbloggen ble etterhvert interessert, og litt greier om meg ble publisert både her og her.  Jeg husker jeg syns den første var superklein (treningsdronning liksom, lol), men samtidig var jeg jo veldig takknemlig. Nummer to var jeg glad de publiserte, bare fordi jeg syns det var viktig at flere fikk lese om mine egne.. «svakheter».

image

I media…

… har jeg fått kjørt meg! Jeg har jo en innebygget regel om å aldri takke nei til en utfordring, men gudene skal vite at jeg har hatt lyst innmellom. Første gangen God Morgen Norge ringte hadde jeg lyst til å kaste telefonen ut av vinduet, lukke øya og late som om invitasjonen aldri fant sted, haha.

En av mange ganger jeg har nytt synet av meg selv på skjermen, hehe.
En av mange ganger jeg har nytt synet av meg selv på skjermen, hehe.
Bilde fra et av besøkene mine hos God Morgen Norge :-)
Bilde fra et av besøkene mine hos God Morgen Norge 🙂

image image

Dere måå forresten følge ShapeUp på Snap, vi er helt ville om dagen. Som at vi oppdaterer ofte altså. Søk oss opp på --> shapeupnorge.

Minutter før jeg gikk på GMN-lufta sammen med PT-kompis Bastian, som er PT på EVO. Dere har kanskje sett han på x antall snapper fra treningene våre på Crossfit Oslo? :-)
Minutter før jeg gikk på GMN-lufta sammen med PT-kompis Bastian, som er PT på EVO. Dere har kanskje sett han på x antall snapper fra treningene våre på Crossfit Oslo? 🙂

Modell i den nyeste boka til Lasse Tufte, om kroppsvektstrening, som forøvrig ikke er en av  mine sterkeste sider, hehe. Derfor var gleden ekstra stor når Lasse ville bruke meg, og det beviser jo at denne treningen kan gjøres av alle. 

image image

Selfies…

… har det blitt en GOD del av, haha. Kan man være blogger uten? Jeg burde få meg en stang. Selfiestang.

IMG_2589

ÅEn av mange selfies jeg har knipset siden bloggeoppstarten i januar. Men hei, jeg skal ikke ljuge jeg altså - selfies var en del av hverdage også før bloggeriet! Nå bare viser jeg de til ganske mange flere, haha.
Men hei, jeg skal ikke ljuge jeg altså – selfies var en del av hverdage også før bloggeriet! Nå bare viser jeg de til ganske mange flere, haha.

image image

image image image

Her hadde Maren vunnet prisen for årets treningsblogger på Vixen blogawards, fy fasan, det var kult. Den kvelden satte jeg meg mitt eget mål om å bli nominert i den samme kategorien neste år.. Såå, here`s hoping! 😉

image

Selvutløser er en newbie-bloggers beste venn!
Hehe, her var jeg i full gang med grønn smoothie-prosjektet mitt, som faktisk ble ganske populært, og det var supergøy 😀 Burde børste litt støv av den vanen der egentlig..

Hehe, å være ekte på bloggen har vært viktig for meg helt siden dag 1, noe jeg ser reflekteres i mange av bloggbildene mine….

image image image

Takk til en av mine beste venninner som bidro med ukas mest sjarmerende snap ;-) 10hii

image image

På reisefot…

Har jeg vært en del! Siden bloggoppstarten har jeg fått ta med dere på omtrent hver eneste en 😀

Jeg har alltid fått reist på mye kule greier gjennom jobben min i ShapeUp. Nå er det ekstra gøy fordi jeg kan ta med dere på det, både gjennom bloggen, Instagram og snapp :-)

Her er jeg på Crossfit Regionals i København i regi av Reebok, der jeg møtte en flust av kjente og kjære :-) Blant annet var store deler av Crossfit Oslo reist ned for å heie på vår egen Kristin Holte.
Her er jeg på Crossfit Regionals i København i regi av Reebok, der jeg møtte en flust av kjente og kjære 🙂 Blant annet var store deler av Crossfit Oslo reist ned for å heie på vår egen Kristin Holte.
På Elite Trainer-utdannelse med AFPT i Marbella :-) Fantastisk tur, fantastisk gjeng, fantastisk pensum!
På Elite Trainer-utdannelse med AFPT i Marbella 🙂 Fantastisk tur, fantastisk gjeng, fantastisk pensum!

IMG_5256 div 039

Et av mange fantastiske øyeblikk fra ShapeUp Bootcamp. Ikke lenge igjen til høstens tur :-D
Et av mange fantastiske øyeblikk fra ShapeUp Bootcamp. Ikke lenge igjen til høstens tur 😀

IMG_5959 IMG_6932 4  IMG_3334 IMG_3380

IMG_1668 IMG_1671 IMG_1736 IMG_1752 IMG_1763 IMG_1776

Disse to over her er faktisk to av Sveriges beste crossfitutøvere, som jeg var så heldig å få reise på tur med tidligere i år. Sjekk ut bloggen til Alexander, han til venstre.1176026-7-1430754626638

Her har jeg og Maren akkurat ankommet Ericeira, Portugal, klare til å kjøre i gang ShapeUp bootcamp 2015, spring edition! 😉

Her er heele, fine gjengen etter dagens HIT-økt på stranda.
Her er heele, fine gjengen etter en super HIT-økt på stranda.

IMG_6369

Foredrag om mental trening med ivrige jenter, som jeg må si, er noe av det beste jeg gjør. Spesielt når det blir så godt tatt imot, og hele foredraget blir som en dialog der alle deler erfaringer og innspill. Love it!
Foredrag om mental trening med ivrige jenter, som jeg må si, er noe av det beste jeg gjør. Spesielt når det blir så godt tatt imot, og hele foredraget blir som en dialog der alle deler erfaringer og innspill. Love it!
En superhyggelig hilsen som en av jentene hadde lagt igjen på rommet mitt før hun reiste <3 Asså.. Jeg rammer det inn, haha.
En superhyggelig hilsen som en av jentene hadde lagt igjen på rommet mitt før hun reiste.
Beste feriegjengen, sporty som få, til tross for at feriehatten var på!
Venninnetrening på ferie i Frankrike for noen uker siden.
Godgjengen i Dubai etter en treningsøkt med Alexander Aalerud.
Dette bildet er fra jeg var i Dubai med Prehabtrening, der ShapeUp var med som samarbeidspartner og jeg holdt foredrag i mental trening.
Runder av med et par bilder vi tok etter at vi gjennomførte Spartan Race, som var SÅ SYKT gøy at jeg MÅ BRUKE CAPS LOCK!
Her hadde vi akkurat løpt Spartan Race, som var såå kult. Godfølelse etterpå ass.
Craft har levert fullt treningsutstyr til alle instruktørene, og det er SÅ mye fresht!
Klar for årets ShapeUp Weekend på Vestlia Resort for bare noen uker siden.

image

Poseringstrening as it should be
Det var så utrolig vellykket!
Jeg avsluttet dagen i dag med foredrag om mental trening, og FY SØREN, det var gøy. Jeg følte virkelig at alt funket fra start til slutt, og det fikk jeg søren meg inntrykk av at jentene syntes også.. Herlig!
Jeg følte virkelig at alt funket fra start til slutt, og det fikk jeg søren meg inntrykk av at jentene syntes også.. Herlig!

Backstage i ShapeUp…

… har dere jo selvfølgelig fått se en del av! 😀

Jeg har fått tatt med dere backstage på en god del fotoshoots :-) Her er Astrid, Pernille og Inger i gang med knipsing til ShapeUp nr. 5.
Jeg har fått tatt med dere backstage på en god del fotoshoots 🙂 Her er Astrid, Pernille og Inger i gang med knipsing til ShapeUp nr. 5.
Dette er fra tidligere i vår, da jeg fikk hoppe fra byrå til byrå og vise nyttige øvelser som motvirker en fremoverlent "skrivebordsrotte"-holdning, hehe.
Dette er fra tidligere i vår, da jeg fikk hoppe fra byrå til byrå og vise nyttige øvelser som motvirker en fremoverlent «skrivebordsrotte»-holdning, hehe.

På shoot med Eirin Kristiansen. 🙂

IMG_9411 IMG_4098 IMG_4099

På Kurs med Mykjemeir i tautrening.
På Kurs med Mykjemeir i tautrening.
Her gjør Rune pullover med tau, med hjelp av en partner. Dere har kanskje gjort den med stang eller i kabel tidligere?
Her gjør Rune pullover med tau, med hjelp av en partner. Dere har kanskje gjort den med stang eller i kabel tidligere?
Div pressemøter, her på frokost med Supernature og John Opsahl.
Div pressemøter, her på frokost med Supernature og John Opsahl.

image

IMG_9515 IMG_9464 IMG_9497 image image image image image image image image

 

image image

Også har det jo blitt en del #matmandager…

Det har vært maange digge (og enkle) #matmandager!

IMG_6386

Søtpotetmos med smør, kanel og salt. Mmm <3 Oppskrift her.
Søtpotetmos med smør, kanel og salt. Mmm. Oppskrift her.

DSCN3466

Bananis <3
Bananis <3

 

Så enkelt, så vakkert. Kyllingkjøttdeig med en dæsj kremost gjør susen! Oppskrift her.
Så enkelt, så vakkert. Kyllingkjøttdeig med en dæsj kremost gjør susen! Oppskrift her.

 

Mmmmm.... Foto: Margrethe Myhrer
Mmmmm…. Foto: Margrethe Myhrer

Chiapudding, som er en av frokostene fra Mia i månedens utgave. Foto: Margrethe Myhrer

IMG_5345 IMG_6439 IMG_6012

 

@louisesblibedre
@louisesblibedre
Smoothie funker alltid! Søtt, godt og næringsriktg.
Smoothie funker alltid! Søtt, godt og næringsriktg.

 

 

@kquarg
@kquarg

image

… Og #treningstirsdager. 

image image

image image

image image

... Siste runden. Her dør jeg ganske mye.

image

Kanskje ikke absolutt alle bilder det ShapeUp-smilet funker på, hehe.
Kanskje ikke absolutt alle bilder det ShapeUp-smilet funker på, hehe.

…. Aaaand that`s a wrap!

Nå MÅ jeg ha satt ny rekord i lengde på blogginnlegg? Haha, skulle egentlig bare lime inn et par bilder og spørre hva dere likte best, men så fort jeg satte i gang klarte jeg liksom ikke å gi meg. Det må være en god pekepinn på at jeg liker å blogge da, når man fort legger igjen et par timer med klipp og lim 🙂

Phu, nå er jeg lei av den selvsentrerte meg, på tide å komme seg ut i frisk luft og bevege skrotten! #matmandag og #treningstirsdag er på g fra og med i morgen. I tillegg fikk jeg en telefon fra TV2 på fredag, som lurte på om jeg ville komme en tur på God Sommer Norge i morgen kveld. Asså.. JA?! De skulle ringe meg igjen i morgen formiddag, så jeg får høre litt mer om hva vi skal snakke om.

Men jeg vet temaet da. Det er.. wait for it.. SOMMERKROPPEN! Hehe.

Oppdaterer meg når jeg vet. Ha en heerlig søndag dere <3

 

Flere
Artikler